...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на CD - Alfa 147
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеБлажени са вярващите.
Comment
-
Няма такъв смях - как афтърмаркет CD-то щяло да поиска код, когато му свържеш + - и тонколони, но в не каква кола да е, а Алфа Ромео 147.
И то най-вероятно афтърмаркет плеъра ще иска не какъв да е код, ами този от код картата на фабричното радио, нали така гайдаров? Мухахахахахх.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеЕто това ти трябва. За да запазиш управлението на волана със CD различно от оригиналното. Но мисля че за всяка марка си има отделно такова. Трябва да се гледа за какво CD се купува. Мен ако питаш един Yatour си вземи и си свиркай.
П.С. Не знам дали е само при мен така, до сега никога не ми е искало код, оригиналното CD. Разкачвал съм акумулатора за доста време, бушони съм му сменял на цд-то... код до сега не ми е искало, дано и не поиска, че нямамAlfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
С този бюджет, който си заделил няма как да се обзаведеш с качествена гайда. Виж, втора ръка можеш да намериш нещо, но 120 лв. ще ти стигнат само за СиДи-то. За качествен звук ще се наложи и акустична обработка на купето, вата, специална пяна за уплътнение на кухини, не е шега работа. Имам един колега, на който озвучаването е направено професионално и всичкото това му е струвало 10000 лв. (супер висок клас Nakamichi - CD, предусилвател и крайно стъпало, някакъв мощен кондензатор, усилен алтернатор, акустично оразмеряване на положението на говорителите с помощта на DSP-апаратура, вати, пяни и още куп щуротии). Като думне баса не дрънчат ламарини и пластмасиLast edited by dansguardian; d.m.y г., 19:01.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Лятото като си взех колата първото нещо беше да сменя СД-то това ми допадна като цена, дизайн и характеристики https://www.technomarket.bg/products...6/sony-dsx-a40 следователно потърсих панел за да се скрие грозното останало място около СД-то и си поръчах панела и двете си паснаха супер и така се сля с дизайна
Comment
-
И аз го огледах, но не ми хареса колко много място е отделено за мястото на USB буксата. Към момента съм се спрял на този вариант:
http://www.amazon.co.uk/Pioneer-MVH-.../dp/B00EY7SRGE
Comment
-
Как да излъжа Канчек-а?
Ползвам тази тема, за да задам въпрос.
Купих от Ибея СиДи с МР3 и радио, оригиналното за 147 и ГТ, тъмносивия панел. Имам и кода. Искам да го монтирам в Ланчата ми, но изписва Канчек. Не ми иска код, засега. Как да заобиколя този Canchek и да го накарам да свири. Уточнявам, че в момента имам радиокасетофон в колата , иска си кода и започва да свири. И в алфата ми е така.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Закачаш колата на компютър и през софтуера запознаваш новия дивайс с боди-компютъра на колата, има си процедура. Това е направено от гледна точка на сигурността, т.е. не може просто ей така да вземеш на Пешо гайдата и да я надуеш в твоята каляска.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Ланчата от подписа ми е 2001 г. и няма кан шина. Чета я с МЕС, но досега не съм видял да има нещо за Си-Ди - то. С тия електроники съм много бос и трябва надълго и нашироко да ми се обяснява. Може и на лично, ако някой има нерви. Имам и телефони в подписа. Не успея ли да го накарам да свири, ще трябва да го обявявам за продан. Харесах го, понеже има МР3-ка, което си е рядкост в 147 и ГТ.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
Comment